Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Богатството на фондот Русиќ во МАНУ

пријавена од Arwena пред 2 години, 5 месеци. (arheo.macedonianblog.com)

Еден човек, љубител на македонскиот етнос, доктор на науки и професор на Катедрата по етнологија, соработник на Институтот за фолклор и што ти уште не - оставил богатство зад себе. Тоа е нешто што под итно треба да се дигитализира и да стане јавно добро.

станала популарна пред 2 години, 5 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Наука

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.