Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи во категорија

Гласајте за штотуку објавените страници од оваа категорија и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.



Топ 10 седмицава

  сите топ листи...

  Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

  Ова е листа на статиите кои штотуку станале популарни благодарение на вашите гласови. Можете да гласате за статиите кои Ви се интересни. Се разбира гласајте и за свежите статии и помогнете да станат популарни.

  Спотот на Каролина за Евровизија 2007

  пријавена од глиша популарна пред 3 години. (www.ogaemacedonia.org.mk)

  Спотот на Каролина за „Мојот свет“ за Евровизија 2007. Има и DivX и Youtube верзија.

  1 коментар | проблем? | категорија: Култура

  Олистаклофон

  пријавена од глиша популарна пред 3 години. (www.utrinskivesnik.com.mk)

  „Олистаклофон“ е името на уникатниот инструмент иновација на контрабасистот и композитор Оливер Јосифовски, поранешен член на Фолтин сега на Љубојна. Денеска во 20 часот во Салон 19/19 ќе има концерт со музика во живо на олистаклофон.

  0 коментари | проблем? | категорија: Култура