Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Зошто да појдеш до Музеј на град Скопје и да ја видиш поставката

пријавена од Arwena пред 2 години, 4 месеци. (arheo.macedonianblog.com)

Ако било кога си помислил дека археологијата е само прикаска, сега е шансата да се увериш во спротивното. Но јас нема да бидам таму за да те поведам на прошетка низ лавиринтите на твоето минато. Зошто јас всушност и не постојам. Јас сум само едно богато искуство низ кое си поминал читајќи еден блог.

станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Култура

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +3 гласови

  Директен линк: http://skopskokale.com.mk/mk/galerii.php...

  И нема опис на предметите, вака интерсно изгледаат ама апсолутно ништо не ми значат само фотографиите. :)

 • +2 гласови

  Кој неписмен ја правел странава? Со ваква тапа страна ли ќе се привлече поголем интерес? Пример, најди ја грешката во „Археолошко Ископувње Скопско Кале“ или во „Не посетиа“. Дај средете го сајтот, барем тоа галеријата поасална направете ја...

 • +2 гласови

  Дефинитивно забелешките ви се на место.