Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Туризам според МВР

пријавена од новица пред 1 година, 9 месеци. (ufo.linux.net.mk)

Докторот чех: Од кај си? Јас: Од Македонија. Докторот: Па ја од таму идам, вчера бев таму.

станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Култура

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • -1 глас

  Тоа е одраз на целокупната култура на државната администрација.

 • +1 глас

  Само некако смешно ми е на крај што овие откритија остануваат само заглавени на интернет, кој што за жал сè уште е научна фантастика за оние што треба да ги решаваат проблемиве а посебно за оние што треба да известуваат за нив, ко новинарите на пример, пу пу пу не дај боже гугл да отвори некој.

 • +1 глас

  Успат, сега ми кажуваат пријатели како на сличен начин си поминале во Грција.
  Сите македонски автомобили биле запирани и казнувани за по нешто. Казна: 350 евра! Ако платиш до утре, 50% помалку. Кога отишле во Солун да платат, си ги нашле колите изгребани „до коска“.
  Не дека не си го добиле тоа што си го барале, но ...

 • +1 глас

  Шопингот во Солун се претвора во кошмар за фиромјаните. :)