Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Трета Бела Ноќ во Скопје

пријавена од cchevy пред 2 години, 6 месеци. (www.skopje.gov.mk)

Белата Ноќ претставува несекојдневна вечер кога организирано ги славиме културата и уметноста низ улиците на нашиот град и во културните установи на Скопје.

станала популарна пред 2 години, 6 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Култура

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    odlicen nastan, francuzite bea odlicni, mnogu luge izlezeni nadvor i druzenje po povod kulturni nastani, a ne site onie drugi glupavi sekojdnevni iscenirani scenaria. samo edna zabeleska, slaba logistika-osvezitelni pijaloci, video bimovi