Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Спомениците...

пријавена од oksimoron пред 1 година, 1 месец. (arheo.com.mk)

...не можам да разберам како дозволиле толку многу да пропадне една идеја која своевремено била нова и напредна во комплексниот свет на ликовната уметност, до степен да се запрашате што мајка бара еден монументален објект како овој на соголено брдо во парк кој никој не го одржува...

станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Култура

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +3 гласови

  1. Толку точно, толку реално... Ако не останал СПОМЕН, тогаш остануваме со ИК.

  2. ЛОЛ за „типична кавадарчанка“! :-)

 • +3 гласови

  Шо бе ЛОЛ? На кого ти ЛОЛ?!
  Он на мене.... ЛОЛ! :)))))

  Се градат куп споменици и се кршат копјата околу нивната изградба... но што со истите после, откако ќе се изградат? Тогаш излегува дека баш никому не му е гајле што со нив :(
  Не е само спомеников во кавадарци. Верувам дека во многу градови е слична ситуацијата