Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Спомен куќата на Мајка Тереза - дефиницја за кич

пријавена од Svedok пред 1 година, 1 месец. (forum.com.mk)

Овде имаме градба која општо земено личи на соковник, со додадени чудни столбови, разни материјали, кои освен на хартија еден под друг, не би требало да ги гледаме на едно место сите заедно. Барем ако имаме око гладно за естетски решенија...

станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Култура

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +3 гласови

    тоа е вселенскиот брод на мајка Тереза, вие не знаете! Ќе се врати на 21 декември 2012та.

    тих!

  • +2 гласови

    Овој еклектизам на карикатура од архитектура би можела некако да го сварам само ако почнам да ја гледам куќата наопачки.

    Инаку неговите колеги архитекти имаат направено група на фејсбук каде што го искажуваат (за жал предоцна) своето мислење. Voilà - И Ја сакам од дрогата што ја зема Вангел Божиновски (http://tinyurl.com/b6l7g5).