Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Скопскиот аквадукт заробен во сајбер просторот

пријавена од razvigor пред 6 месеци, 3 седмици. (arheo.com.mk)

Ако општина Бутел не се способни да одржуваат еден веб сајт, кажете ми ве молам како ќе бидат спремни да заштитат монументален архитектонски објект каков што е Скопскиот Аквадукт?

станала популарна пред 6 месеци, 3 седмици | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Култура

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +2 гласови

    Pa ako si go pomrdnat 'zadnikot' od foteljata tie od opstinata, mozebi ke se oladi mestoto za sedenje, zatoa im e podobro da si go great non-stop i prst da ne pomrdnuvaat ... Tie odat nasproti onaa poznatata: "Se tece, se se menuva..."
    Zalosno za Skopskiot Akvadukt, vo sekoj slucaj, i za nasata drzava sto ne znae da go ceni ona sto i e dadeno da go ima, a ne da go nema ...