Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Скопје ќе умре од невкус

пријавена од kotle пред 1 година, 1 месец. (www.globusmagazin.com.mk)

Уште отсега верувам дека идните генерации нема да бидат горди на таквиот еклектицизам, како што сум јас горд на модернистичката проективност и визија за постземјотресно Скопје.

станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Култура

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    многу ми се допаѓа ова: „Во духот на гемиџиите ...Одамна мислев да поставам динамит под објектот Спомен-дом на Мајка Тереза и да го кренам во воздух. До тоа дереџе ме дотера мојата, веќе одамна неподнослива, стварност.“

    јас одамна планирам ко ќе ми кажат дека ми се боројат деновите да се саморазнесам заедно со крстот на водно.

  • +1 глас

    Коментарот на Вилиќ за не-архитектонското значење на зградите кои се градат на плошат (религија, пари, војска) е второта најзначајна поента што јас сум ја прочитал (по онаа на Крстева во Вест за тоа дека поважно е каква порака оставаат кампањите на ТВ отколку колку тие чинат.)