Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Скиентологија: Култот на алчноста

пријавена од cchevy пред 2 години, 10 месеци. (www.365.com.mk)

Што е Скиентологија? На што не учи таа? Многу од граѓаните на Македонија воопшто не се свесни за нејзиното постоење, ниту за опасностите од неа.

станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Култура

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +3 гласови

    И мене ми правеа стрес тест, и кога ги одговорив прашањата ми кажаа многу работи за мене, им реков „ па како нема да знаете за мене кога веќе ви одговоорив 200 прашања“ логично е кога на некого ќе му одговорите на 200 прашања дека ќе ви кажат многу работи за вас...

  • +1 глас

    Тоа се собрани се психолошки, пост мавани со ластици - фаци и така се собираат во тоа Хабардов центар за Скиентологија и ќе ти предаваат топла вода.