Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Скандалозно - Српското културно наследство на тендер

пријавена од ribaro пред 2 години, 9 месеци. (arheo.macedonianblog.com)

„Верувале или не, во 21 век кога се прават напори за се зачува културно наследство на секоја земја поеднинечно за да послужи како основа за колективна меморија на идните генерации, фреско-живописот во 10, иконостасите и иконите во 7 православни српски цркви на Косово, се дадени на јавен тендер“

станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Култура

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.