Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Што се не знаеме за Македонија?!

пријавена од Џам пред 1 година, 2 месеци. (www.novamakedonija.com.mk)

Филип и Александар малку нека загреваат клупа .. има Македонија и` други културни и природни играчи кои достојно може да ги бранат нејзините бои ..

станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Култура

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Нашите историчари и државници си ги чепкаат носовите (со чесни сиклучоци кај историчарите, кај „државниците“ не) и не прават ништо.
  Дури успеаа на Зоран Тодоровски да му доделат некаква годишна награда.

 • +2 гласови

  Вордан, Зоран Тодоровски нит ми значи нешто, нит па нешто посебно ме интересира .. статијата е пријавена за да дефокусира од предоминантното .. крај сите тие исукани мечеви, историја и политика, сите тие “големи“ битки, може да се случи да исчезнат ендемските видови од Охридското езеро, да се потопат камените кукли, итн
  Што се не знаеме за Македонија? - убаво прашање ..

 • +1 глас

  Коментарот за Зоки не беше наменет кон тебе, Џам.
  Беше наменет кон оние кои знаат да наградуваат еден *таков*, а не знаат да го ценат сето она што навистина вреди во Македонија, а тие (и ние, признавам) не го знаеме.

 • +1 глас
 • +1 глас

  Што има да се види - трагедија во 100 чина.
  Ама кога ќе споменеш дека нешто не чини - веднаш си „предавник“.

 • +1 глас

  Ај краудсорсинг малку... се раскликав до ова за Талиум и Алшар. Освен тоа што не се измислени елементи и минерали, неможев да најдам дека се употребуваат за детекција на нутрино соларен флукс :-)... инаку и на википедија (англиската) стои дека минералот првпат бил најден во Алшар.

 • +1 глас

  Инаку ова со Алшар е многу често придружна приказна на многу теории на заговор за „вредноста на Македонија“.