Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

САРКОФАЗИТЕ ОД КАРПОШ 3

пријавена од Arwena пред 2 години, 7 месеци. (www.forum.com.mk)

Старите Скопјани велат дека ,,Скопје до 1963-та завршувало до Рузвелтова, а отаде имало само ниви." Верувајте дека саркофазите од Карпош 3, не пораснале на нива. :)

станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Култура

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Описот требаше да биде дека станува збор за саркофазите пред Музеј на Град Скопје. Да стварно сум се прашувал од кај се. :)