Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Пред се, ЧОВЕК!

пријавена од Antagonist пред 2 седмици, 2 дена. (www.kolumnist.mk)

Хуманоста во нашата држава се мери според тоа кој колава сума на пари оддвоил за одредена хуманитарна цел.Секоја чест за оние кои решаваат да одвојат дел од својот хонорар, ама хуманоста има и една друга страна.Но, светот не би бил црна дупка и капиталистичко дувло кога од се не би се правело пазaр!

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Култура

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.