Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Официјален web - портал посветен на Никола Мартиноски

пријавена од Arwena пред 1 година, 2 месеци. (www.martinoski.mk)

Конечно пуштен во оптек долго најавуваниот веб сајт за животот и делото на сликарот Никола Мартиноски.

станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Култура

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Ееее... мојот омилен македонски сликар :D
    Само.. да била галеријата побогата.. Мартиновски има направено прекрасни слики инспирирани од скопскиот земјотрес, а нема ниедна од нив на сајтот.

  • +1 глас

    Ама затоа ја има „Пролетен занес“ :))
    Уште да го немаше тој Флешот на почеток, а наместо тоа да ставеа малку ajax при прегледувањето на галеријата, уживањето ќе беше потполно...