Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Не издржавме

пријавена од strumjan пред 1 година, 2 месеци. (upravasitkaci.blog.com.mk)

До кога Македонeцот на Македонецот ќе му биде Македонец?!

станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Култура

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Комплетната гнилост на македонскиот спорт не е само кај навивачите, иако таму смрди, труе.
    Погледнете само кои им се спонзорите: Трифун Костовски, Орце Камчев, па оние босанчеросите-преваранти (забравам им името). Цел затвор да наполниш само со нив!
    И само ќе си повторам: Баучот на Јохан Тарчуловски сеуште лебди над македонскиот спорт.