Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Мојата заборавена Кирилица

пријавена од Damjaan пред 1 година, 6 месеци. (it.com.mk)

На страничката која е дел од сајтот, посветена на конкурсот сеуште стои дека резултатите од конкурсот ќе бидат објавени на 10-ти Јуни 2008 година на токму истото место, а доделувањето на наградите ќе биде (или да се изразам, веќе било?) на завршната манифестација на кампањата (исто, 10-ти Јуни).

станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Култура

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Корисниците кои гласале за оваа статија:

« назад кон коментарите