Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Мисловна вежба: Отворена библиотека

пријавена од kzograf пред 1 година, 5 месеци. (it.com.mk)

Eдна некомплетна, over-the-top и сосем невозможна фантазија, мисловна вежба – како да се вратат луѓето во билбиотека, земајќи го предвид социјалниот фактор на процесот на откривање, нашиот проклет стандард на ограничен буџет за културни „издатоци“ и се разбира – интернетите. :-)

станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Култура

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Корисниците кои гласале за оваа статија:

« назад кон коментарите