Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Легална педофилија

пријавена од thaCaspeR пред 2 години, 6 месеци. (tepajvreme.info)

Се одржа некој си избор на лепотици и лепотани…

станала популарна пред 2 години, 6 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Култура

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +2 гласови

  Каде тргнала државава бе! 14 години! Дали девој"ка" од 14 години слушнала за детство... катастрофа, немам коментар, алал да им е на родителите ако го/ја поддржуваат тоа девојче/таа девојка... леле хаоси и во граматичкиот систем предизвикуваат! Само за сукало се тие родители!

 • +1 глас

  I ti demek gi stitis pa i na blogosferata gi ovekoveci :)

 • +1 глас

  леле, леле... да јас сум проблемот... тоа што се наоѓа гола на насловна во најтиражниот дневен весник во Македонија не е ништо...

 • +1 глас

  Ах, гајле и е... само тешко на професорот или наставникот, ќе имаат „сериозни“ проблеми кога ќе ја испитуваат пред табла :)
  п.с. се однесува на сите учеснички на ефтините избори за “убавина“