Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Краен испит

пријавена од strumjan пред 1 година, 6 месеци. (blog.gemidjy.info)

Се надевам дека ова ќе го прочитаат барем 5 средношколци и ќе го рашират зборот и идејата на постов. Не кажувајте од кого е напишана/речена, само ебено раширете ја и спроведете ја! Честит ден на револуцијата!

станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Култура

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  ненамерно сум оставил кирилично URL :(

 • +1 глас

  Што му фали на кириличното url? Работи одлично!

  А што се однесува до текстот, иако сум голем поддржувач и корисник на слободен софтвер, сепак работата е малку ... ум ... пренапрегната.
  Да инсистираат на слободен софтвер, затоа што можат да го видат кодот кој ги оценува!?

  Кај нас сеуште работите не се толку „префинети“. Кај нас се мести, се поткупува, се убива на избори ... Далеку сме од анализа на софтвер.

  Nice try, додуша.

 • +1 глас

  „Да инсистираат на слободен софтвер, затоа што можат да го видат кодот кој ги оценува!?“

  Да, треба да имаат пристап.
  http://www.ebb.org/bkuhn/writings/philos...
  http://www.globalresearch.ca/index.php?c...