Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Изложба на фотографии: “Младите влијаат” ( 06 – 12 март 2008 )

пријавена од gjole пред 2 години, 1 месец. (photo-soulz.blogspot.com)

Ве покануваме на отварањето на изложбата на фотографии на тема: Младите влијаат на 6 март 2008 (четврток), во 20:30, во Културниот центар “Точка”.

станала популарна пред 2 години, 1 месец | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Култура

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.