Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Интервенционизмот на Трифуновски

пријавена од gdamjan пред 1 година, 1 месец. (ztvk.crnaovca.mk)

Џаман го анализира „капиталистот“ Виктор Трифуновски

станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Култура

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +3 гласови

    Повеќето текстови на Трифуновски кои сум ги прочитал изобилуваат со бес и омраза (према сѐ и сешто), со малку copy/paste тези (кои инаку се вредни за дискусија) и .. па тоа е.

  • +4 гласови

    виктор обилува со карактер и ентузијазам адекфатни на титовата соц-ком младина -напамет набубани стфари издрдорени во било кое време со одредена цел,ЗА КАПИТАЛИЗМОТ,-----као каолин,глина,тесто....се модифицирааат како сакаш - по потреба(само напре и и со срејча)

  • +1 глас

    Знае некој нешто повеќе за авторот? На сајтот на дневник не прочитав кој е - што е, а нели тоа обично го пишува за колумнистите?