Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Интеракција на сегашноста со иднината на Сподели Кино во среда

пријавена од Motoko пред 2 години, 1 месец. (spodeliznaenje.blogspot.com)

Среда 13.02.2008 во 20 часот Оваа недела дупла доза Сподели кино! Две 45 минутни документарки за сегашноста во интеракција со иднината: - Другиот дел од "No maps for these territories" - Епизодата „The city“ од СФ трилогијата „2057“

станала популарна пред 2 години, 1 месец | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Култура

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.