Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Голема работа, Канал 103

пријавена од kotle пред 1 година, 6 месеци. (golemarabota.iborn.net)

блог со подкасти

станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Култура

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Првото е некако просечно, но второто е каде, каде подобро. Се изнасмеав. Браво.

 • +3 гласови

  Честитки за подкастот. Во моментов го слушам.

  Совет: ако го смените именувањето на фајловите во формат „година-месец-ден“, поправилно ќе се сортираат поред датум во фолдерот каде ги чуваме. На пример:

  golema-rabota-2008-05-05.mp3

  наместо

  golema-rabota-05-05-2008.mp3

  Ова можеби ќе е корисно и за други.