Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Филмските богатства од архивата на Европската кинематографија

пријавена од Arwena пред 1 година, 2 месеци. (www.europafilmtreasures.eu)

Во колекцијата во моментов се наоѓаат и три документарици од Кинотеката на Македонија.

станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Култура

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Навистина се богатства, фала!

  • +1 глас

    се надевам Кинотека ќе стават уште некое наше дело (не разгледав каква е состојбата со копирајт на делата, ќе).

    Туку - штета што немаме малку повеќе хумор во колективното творештво - како филмско така и литературно... навистина е уживање да се гледаат битија што се забавуваат додека творат нешто, што и да е крајниот производ :)

    http://www.europafilmtreasures.eu/PY/252...