Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Fear and Loathing in Nasha TV

пријавена од Arwena пред 1 година, 3 месеци. (nasty-talk.blog.com.mk)

Се мислев дали да ја ставам оваа статија за гласање, зошто не сум ја гледала дотичната емисија. Но ако коментарите го отсликуваат она што се случувало во неа, треба да се стават под знак прашање ваквите емисии во етерот и менталните контаминации на населението. И тоа на национални телевизии.

станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Култура

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Кога би имале истражувачко новинарство во земјава, би било убаво директорите и уредниците на такви телевизии да се прашаат зошто го заглупавуваат народот, едноставно да се прашаат пред камера да објаснат што им е финтата...

 • +1 глас

  нарачани медиуми зрачат хипно-зраци за намалување на IQ и зголемување на послушноста (и репродуктивноста). Попознато како производство на дронови.

 • +1 глас

  кој е сопственик на Нашата ТВ?

 • +1 глас

  Сопственикот на Арт Улица 26. http://www.artulica26.com.mk/

 • +1 глас

  Колку државни контракти за „кампањи за оптимизам“ има Арт Улица?

 • +1 глас

  Дај бе некој нека објасни што е работава... не знам за што гласам. Све што сватив е дека кај Јанко дошол некој(ама не сконтав кој)... и причал холивудски сценарија бетер од она за Индијана Џонс.

 • +1 глас

  Не гледам ниедна причина зошто да ја испрограмирам оваа телевизија за да ја гледам.

 • +4 гласови

  нели е доволна причина тоа што е “наша“?
  хаха