Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Атеизам - цитати

пријавена од Svedok пред 1 година, 1 месец. (www.365.com.mk)

Сите луѓе што размислуваат се атеисти“ - Ernest Hemingway

станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Култура

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Фала на тој што го остави ова :)

 • +1 глас

  Нема на што :) Види го и линкот на самата страна - Атеизам за опуштање. Одлични видеа и уште неколку опасни цитати

 • +2 гласови

  мене најинтересно ми е што од нашиве христијани 90% не прочитале библија. зошто ако прочитале ќе знаат дека нивниот бог има наредено геноцит (срамнување со земја на 60 градови и убивање на се живо - жени, деца, старци). Арменијци или така нешто се викаа, не сум ја читал оддамна историјата ама може на гугл да чекнете ако ве интересира името на народот што бил уништен во име на бога, истиот тој што кажал „Не убивај“.

 • +1 глас

  Би рекол 99% и не само од нашите :(