Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Апел за сите корисници на кајмак.от

пријавена од neW1 пред 1 година, 2 месеци. (twitter.com)

еден апел до оние што го користат кајмакот - ве молам прекинете...

станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Култура

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +6 гласови

  мој предлог: +1 или -1 за објавени статии

 • -2 гласови

  Ќе биде и тоа, сега пријавувајте проблем? за да може да одат бајати спамовите.

 • +1 глас

  Јас мислам дека тоа е чекор во погрешна насока. Спамерско/троловско или било какво однесување надвор од некаков бон-тон би било логично да биде санкционирано од заедницата, но содржината на статиите (и нивниот пат кон популарноста) е доволно добро оценето со гласање „за“ или игнорирање, т.е негласање.

 • -2 гласови

  Само -6?
  Ајде можете вие и повеќе...

 • +5 гласови

  Твоето спамирање во националистички цели е исто како и спамот што го добивам за вијагра. Само Бранко и Грујо знаеш, до толку си еволуирал пријателе.

 • -3 гласови

  Тоа според тебе е така, според мене твоите убунту патенти се бетер од спамовите за зголемување на патлакот...
  Само твојата ’еволуција’ тешко може да ги разбере проектите како диг, кајмакот и тн... каде секој може да става статии колку сака и што сака, а понатаму корисниците одлучуваат дали ќе дадат глас или не.
  Подобноста беше дел од едно време и од еден тоталитарен систем, за кој сега се буните дека моментално е, а го посакувате кога навистина бил.... И дури без проблем поддржувате такви концепти.

  П.С. Провери колку статии сум објавил овде и колку од нив се националистички или партиски.

 • +1 глас

  Арангел, не си го слушаш сопствениот совет - комуницираш со спамер. Батали го.

 • -4 гласови

  Пак имаш проблеми со околината. Да не е до тебе проблемот?

 • +3 гласови

  забављаци

 • +1 глас

  Све је отишло у Хондурас ( http://www.youtube.com/watch?v=Do1cQ9QHf... )

 • +1 глас

  Факинг Хондурас. Колку Ѓоле бил во право!
  Едно време се згрозувавме од режимот во Србија и ги жалевме Србите. Ќе ни дојде на врата и нам, како тргнало...

 • +1 глас

  Тоа е, УДБА секогаш ги знае начините за заштита на народот (ОЗНА - Одделение за заштита на народот). Така е Ворданче?

 • -2 гласови

  е не, ОКТА