Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

14 македонски блогери промовираа печатени книги

пријавена од razvigor пред 2 години. (www.metamorphosis.org.mk)

На 28.03.2008, со почеток во 14 часот, во градската библиотека „Браќа Миладиновци“ се одржа промоција на 14 книги чии автори се некои од најпопуларните блогери кои ја користат македонската блог платформа „Блогерај“.

станала популарна пред 2 години | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Култура

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Иако во принцип го поддржувам издавањето на секоја книга, сепак ми се чини дека блогот е многу поразличен медиум од книгите.
    Постовите можеш да ги фалиш (или кудиш) веднаш, на лице место, а и да видиш дали и некој друг читател мисли исто (или различно).
    Книгите, со својот „интерфејс“, нудат сосема друго задоволство, сосема различно.
    Хмм...