Инфо за волан

Корисник од:
13 јуни 2007
Пријавени статии:
2
Популарни:
2
Однос на популарност:
100%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот волан (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Црквата Св.Спас - Скопје

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (istoricar.blog.com.mk)

„Изградена, најверојатно кон крајот на XVI и почетокот на XVII век, црквата Св.Спас во Скопје се вбројува во редот на најзначајните споменици на културата во Република Македонија.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Култура

Манастирот Рај(чица) и црквата Св Ѓорѓи Победоносец

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (arheo.bloger.com.mk)

Пред некое време имав можност да го посетам Манастрот Рајчица, во истоименото село.Се наоѓа на отприлика 15 км од Св. Јован Бигорски, пред влезот на градот Дебар, буквално на самиот пат ...

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Култура