Инфо за zlochko

Корисник од:
7 април 2007
Пријавени статии:
160
Популарни:
79
Однос на популарност:
49%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот zlochko (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

KАНО ЕКО СИСТЕМ за економично греење

пријавена пред 6 месеци. (www.kanosistemi.com.mk)

Како да се ослободите од стегите на Топлификација и уредите кои повеќе трошат отколку што греат? Кано системот за греење, инаку 10 годишен изум на наш иноватор гарантира 0,98kW топлинска енергија за секој потрошен 1kW електрочна енергија. А работи и на 80V.

1 коментар | проблем? | категорија: Технологија

[video] How to impress a girl by lighting her cigarette in a new way

пријавена пред 7 месеци, 3 седмици. (www.wonderhowto.com)

...и тогаш девојката ја фрли цигарата и клекна на колена! :))))

1 коментар | проблем? | категорија: Забава

Пилци, свињи, мексиканци и Рокефелер

пријавена пред 8 месеци, 4 седмици. (www.netpress.com.mk)

Објава за вест врзана со теорија на заговор.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Macedonia Timeless - клапа 2

пријавена пред 10 месеци. (netpress.com.mk)

За разлика од спотот на Манчевски, сметам дека овој во изведба на Изи во центар ги има погодено наменските потреби на кампањата. Браво за делото, но и едно УА што сосила се правиме слепци па наоколу гледаме само цркви, а џамии не.

7 коментари | станала популарна пред 10 месеци | проблем? | категорија: Вести

Како се хакира? [xkcd]

пријавена пред 10 месеци, 3 седмици. (xkcd.com)

Бубаторска имагинација или реалност? :)

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

WolframAlpha интелигентна пребарувачка машина...

пријавена пред 11 месеци. (www.wolframalpha.com)

...иако во суштина е далеку повеќе од тоа.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Jackass: Satan vs God! [video]

пријавена пред 11 месеци, 2 седмици. (www.youtube.com)

:) Хм.

1 коментар | проблем? | категорија: Забава

In your face!

пријавена пред 11 месеци, 2 седмици. (www.a1.com.mk)

Берлин на референдум го отфрли барањето за еднаков третман на веронауката и наставниот предмет етика во училиштата во германската престолнина. Насловот на веста гласи: Референдум во Берлин – Етика може, веронаука не

14 коментари | станала популарна пред 11 месеци, 2 седмици | проблем? | категорија: Вести

...во овој случај од заболени свињи на човек...

пријавена пред 11 месеци, 2 седмици. (www.a1.com.mk)

Овие или покажуваат неверојатна глупост или намерно лажат. Сите потврдени случаи се со пренос од човек на човек. А фаза 3 не означува тип на пренос, туку е почетна фаза на пандемија и означува дека заразата е потврдено раширена меѓуконтинентално.

2 коментари | проблем? | категорија: Вести

Добивам нагон (онаков безвернички) да кажам: Oh my good God ?!?!?

пријавена пред 11 месеци, 3 седмици. (www.dnevnik.com.mk)

И тоа поради следната изјава на пратеникот на ВМРО Илија Димовски: „Нема да дозволиме да се чепка во правата на граѓаните, а Уставниот суд да се става над сите власти.“

6 коментари | станала популарна пред 11 месеци, 3 седмици | проблем? | категорија: Политика

За патриотизмот... и за религијата [en]

пријавена пред 11 месеци, 3 седмици. (www.geocities.com)

"A patriot must always be ready to defend his country against his government." & "Patriotism is in political life what faith is in religion." ... и многу други умни мисли.

2 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Најновото музичко изненадување [video]

пријавена пред 11 месеци, 3 седмици. (www.youtube.com)

Младиот Shaheen Jafargholi е последното изненадување на „Britains Got Talent“. Веројатно еден од подобрите млади вокали кои до сега се имаат појавено било каде во светот. Да се надеваме дека пубертетот нема да го уништи овој млад талент.

1 коментар | проблем? | категорија: Забава

Уставниот суд го укина верското образование

пријавена пред 12 месеци. (a1.com.mk)

А смеам ли да кажам - „фала богу“ ? :) Во секој случај, победи секуларноста и граѓанското општество. Но, не заборавајте... и уставот во оваа држава е често менлива категорија.

8 коментари | станала популарна пред 11 месеци, 4 седмици | проблем? | категорија: Вести

Вашиот следен направи-сам проект!

пријавена пред 12 месеци. (i.gizmodo.com)

Twitter - one step beyond! Погодно за канцеларии со неколку колеги, меѓу кои еден нон стоп се прави луд... :)))

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Практична употреба на магија во светот и кај нас

пријавена пред 12 месеци. (razvigor.blog.com.mk)

„Пред да го напушти манастирот, Јован држејќи го крстот во рацете ги проколна присутните: - Аир да не видите - рече тој.“

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Зошто простите рибари станаа пирати [EN]

пријавена пред 12 месеци. (www.sfbayview.com)

И други поучни факти кои ја покажуваат другата страна на сомалискиот пиратски феномен. Анализа полна со нарушување на сувереноста на една држава, крадење природни богатства и фрлање на нуклеарен отпад во сомалиските води.

1 коментар | станала популарна пред 12 месеци | проблем? | категорија: Вести

Исламската Верска Заедница бара изградба на џамија на плоштад

пријавена пред 12 месеци. (a1.com.mk)

И тука ќе си дозволам да цитирам еден од коментарите под веста, кој вели: „Баравте - гледајте!“

4 коментари | станала популарна пред 12 месеци | проблем? | категорија: Вести

Нов подвид на партиски војници

пријавена пред 1 година. (www.netpress.com.mk)

Одлепувачи на плакати! :-)

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Не сме биле само ние луди...

пријавена пред 1 година. (www.a1.com.mk)

...сме имале слични на нас и во најблиското опкружување.

10 коментари | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Политика

Мали инквизитори

пријавена пред 1 година. (www.dnevnik.com.mk)

...текст на Теута Арифи. Читајте додека не исчезнал линкот од „Дневник“.

1 коментар | проблем? | категорија: Политика