Инфо за zlat

Корисник од:
7 мај 2007
Пријавени статии:
1
Популарни:
1
Однос на популарност:
100%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот zlat (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Некои луѓе си имаат проблем шо се верници

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (kanalizacija.blogspot.com)

„Баш така! Дали го видовте денешниот текст у Шпиц - „Алах дели кредити на западот“? Текстот не е мој, ама, ете, имав прилика ја да го ставам насловот. Преземен од некој странски медиум. Денес ми се јави едно типче и остро регираше за насловот на текстот.“

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови