Инфо за zborovi

Корисник од:
2 март 2008
Пријавени статии:
50
Популарни:
3
Однос на популарност:
6%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот zborovi (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Анти Интернет Експлорер копчиња

пријавена пред 2 години, 1 месец. (zborovi.info)

Првото копче е анти ИЕ, второто копче е анти ИЕ, третото копче а анти ИЕ, четвртото копче (нема да ви се верува) е повторно анти ИЕ.

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Како ќе изгледаше GMail ако беше дизајниран од Microsoft

пријавена пред 2 години, 1 месец. (zborovi.info)

GMail Ќе изгледаше вака ако беше дизајниран од Микрософт.

1 коментар | проблем? | категорија: Сешто

Македонија во НАТО, НАТО во аут

пријавена пред 2 години, 1 месец. (zborovi.info)

Долгорочната политика на државава ни наша секогаш била тапа. Погледенете ја само Крушевската Република и ќе ви стане јасно дека ние како нација планираме само 10 потези нанапред, за што Каспаров, сигурен сум, ќе каже дека е крајно дегенски, тотално аматерски и прилично лузерски.

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Зборови Хостинг

пријавена пред 2 години, 1 месец. (zborovi.info)

15000 MB простор, 300 GB сообраќај, хостирање на три домени, 20 MySQL бази за само 47,4 $ годишно. Ново: За плаќање преку MoneyBookers.com користете ја е-поштата: sales@zborovi.info Најави: Од утре стартува систем за Помош и Подршка на корисници со тикети и систем за ОнЛајн помош.

0 коментари | проблем? | категорија: Бизнис

Глуп, глуп, глуп… американец

пријавена пред 2 години, 1 месец. (zborovi.info)

И така на најновата анкета, што беше спроведена во америка со цел (верувам) уште еднаш да се потврди глупавоста на американците, беше поставено едно многу просто прашање кое гласеше: Дали земјата ротира околу сонцето или сонцето ротира околу земјата?

6 коментари | проблем? | категорија: Сешто

KajmakKopce 0.1- Wordpress plugin

пријавена пред 2 години, 1 месец. (zborovi.info)

Скриптата е модификација на скрипта за Digg од Kenny Carlile. Ако сакате полињата за текст и насалов на кајмакот да се пополнуваат автоматски тогаш оваа скрипта ви го извозможува тоа, кајмакот на друга страна не ви овозможува. Затоа праќајте им спамови секој ден.

9 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Кајмакот - не толку слободен софтвер

пријавена пред 2 години, 1 месец. (zborovi.info)

Повеќето слушнале за Кајмакот, некои и не, што и не е некоја голема трагедија. Впрочем и јас за кајмакот слушнав вчера и веќе се одлучив да го претставам во рубриката „Сајт на денот“… но да почнеме од почеток.

25 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Најди, ама не наоѓа

пријавена пред 2 години, 1 месец. (zborovi.info)

Сигурно веќе претпоставувате за кој сајт станува збор, не многу сајтови го имаат тој слоган. Слоган кој за несреќа (нивна) или среќа (моја) воопшто не е во релација со она што најди треба да биде, а уште помалку е во релација со она што е… но да почнеме од почеток.

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Кхм

пријавена пред 2 години, 1 месец. (zborovi.info)

Очигледно е дека за луѓето претставува некултура да се разговара со човек во автобус доколку тој истиот не е присутен таму него се јавува преку парче електроника. Што е ебаната разликата? Потребно е физичко присуство за муабет во автобус?!

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Глупи интернет страници

пријавена пред 2 години, 1 месец. (zborovi.info)

Вистинското значење на страници кои за нивно гледање бараат Microsoft Internet Explorer: This web page requires IE 6 or higher because MS paid us a lot of money. This page works best if you have MSIE 6, Windows XP, Office XP, and all of the other latest Microsoft products because Microsoft is good

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто