Инфо за zborovi

Корисник од:
2 март 2008
Пријавени статии:
50
Популарни:
3
Однос на популарност:
6%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот zborovi (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Mouse Organ

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (zborovi.info)

Еден од најсмешните скечoви на Монти Пајтон

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Бетмен Суперменовски

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (zborovi.info)

Дечково од Сингапур е страшен суперхерој.

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Тајните белешки на Исак Њутн

пријавена пред 1 година, 12 месеци. (zborovi.info)

Тајните белешки на еден од најолемите научници.

0 коментари | проблем? | категорија: Наука

The New Bully of The Balkans

пријавена пред 2 години. (zborovi.info)

Greece is the only country with no national minorities. They do not exist; the Greek government says so. <br> Помогнете оваа сторија да ја прочита светот: http://digg.com/political_opinion/The_New_Bully_of_The_Balkans

2 коментари | проблем? | категорија: Политика

Web 3.0 RC9

пријавена пред 2 години. (zborovi.info)

Денеска е издаден новиот Relese Candidate, 9ти по ред на web-от. Разликите во сурфањето се забележителни. Поради општо добро потребно ќе биде да го упдајтувате web-от.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Македонија на YouTube

пријавена пред 2 години. (play.zborovi.info)

Сите македонски клипови од YouTube на едно место.

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Блогодизајнерски грешки

пријавена пред 2 години. (zborovi.info)

Иронично, но најуспешните блогови на денешницава имаат и најужасни дизајни. Хоророт се должи на општоприфатените и прилично раширени стандарди во блог дизајнот. Си дадов себеси дозвола да дадам коментар на настанатиот хаос сметајќи дека имам видено позамашен број на блогови.

0 коментари | станала популарна пред 2 години | проблем? | категорија: Блогови

Брза кучка, слепи кучиња раѓа

пријавена пред 2 години. (zborovi.info)

Народни поговорки, народни мудрости, и тоа не скопски туку македонски. Така, ако брзаме за влез во НАТО и прифаќаме разно-разни придавки ќе ни излезат кучињата (т.е. државата) слепи. А се си мислам дека остатокот од Македонија што не е Скопје не би сакал да се вика Скопје.

2 коментари | проблем? | категорија: Политика

Што е револуција?

пријавена пред 2 години. (revolucija.org)

Интересни гледишта (за кого како) интересни објаснувања (за кого како) интересни информации (за кого како) и интересни заклучоци (за кого како). Воглавно интересно и информативно (за кого како, за жал, секако)

4 коментари | проблем? | категорија: Политика

Новиот светски поредок

пријавена пред 2 години. (zborovi.info)

Филм што треба секој да го погледне. Лектирата се вика The Movie. Внимавајте, ќе испрашувам.

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Revolucija.org

пријавена пред 2 години. (revolucija.org)

Зошто Револуција? Познато е дека влијанието на блогерите во функционирањето на општеството е се позначително. Меѓутоа исто така е познато дека 80% од блоговите се ѓубре поради кое страдаат и нечитани остануваат токму оние кои треба да бидат прочитани. Револуција е тука за да го промени тоа.

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Корисни Wordpress додатоци

пријавена пред 2 години. (zborovi.info)

Обавезни додатоци за секој wordpress корисник.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Македонија. Лидер во развојот на IT глупавоста

пријавена пред 2 години. (zborovi.info)

Слушам од високи извори на Владата на државава ни наша напатена ќе сме станувале лидери во IT индустријата. За жал сеуште останавме држава која спроведува некоја нелогична и крајно неразбирлива интернет диктатура од причини познати на којзнае кој.

1 коментар | станала популарна пред 2 години | проблем? | категорија: Политика

Копи-Пејст Светло

пријавена пред 2 години. (zborovi.info)

Секој корисник на компјутери е запознает со копи-пејст функцијата. Но дали сте слушнале за копи-пејст светло?

0 коментари | проблем? | категорија: Наука

113 десктоп слики

пријавена пред 2 години. (zborovi.info)

113 десктоп слики за Вашиот десктоп.

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Камера, тон. Акција!

пријавена пред 2 години, 1 месец. (zborovi.info)

Најдобриот филм на сите времиња. Толку добар што 80% од луѓето веруваат дека е вистина.

4 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Вируси

пријавена пред 2 години, 1 месец. (zborovi.info)

Кој вика дека вирусите неможат да го оштетат харверот?

2 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Слава

пријавена пред 2 години, 1 месец. (zborovi.info)

Славата е фатална болест. Ќе ве заебе повеќе него вашите мама и тато. Некаде таму пред крајот на дваесетиот век потерата по слава стана животен стил. Наеднаш сите сакаа да бидат славни. Известувачи, новинари, метеоролози, астролози, кувари, лекари стажисти, дури и адвокатите, за име божје.

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Државни симболи и дроги

пријавена пред 2 години, 1 месец. (zborovi.info)

Кој, како, што?

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Речник

пријавена пред 2 години, 1 месец. (zborovi.info)

Другар – Некој од кој можеш да позајмиш пари и никогаш да не ги вратиш. Мито – Машко име, обично се дава на луѓе кои нудат пари за секс со Корупција. Корупција – Женско име, види Мито.

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто