Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот zborovi, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

The New Bully of The Balkans

пријавена од zborovi пред 2 години. (zborovi.info)

Greece is the only country with no national minorities. They do not exist; the Greek government says so. <br> Помогнете оваа сторија да ја прочита светот: http://digg.com/political_opinion/The_New_Bully_of_The_Balkans

2 коментари | проблем? | категорија: Политика

Web 3.0 RC9

пријавена од zborovi пред 2 години. (zborovi.info)

Денеска е издаден новиот Relese Candidate, 9ти по ред на web-от. Разликите во сурфањето се забележителни. Поради општо добро потребно ќе биде да го упдајтувате web-от.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Македонија на YouTube

пријавена од zborovi пред 2 години. (play.zborovi.info)

Сите македонски клипови од YouTube на едно место.

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Блогодизајнерски грешки

пријавена од zborovi пред 2 години. (zborovi.info)

Иронично, но најуспешните блогови на денешницава имаат и најужасни дизајни. Хоророт се должи на општоприфатените и прилично раширени стандарди во блог дизајнот. Си дадов себеси дозвола да дадам коментар на настанатиот хаос сметајќи дека имам видено позамашен број на блогови.

0 коментари | станала популарна пред 2 години | проблем? | категорија: Блогови

Брза кучка, слепи кучиња раѓа

пријавена од zborovi пред 2 години. (zborovi.info)

Народни поговорки, народни мудрости, и тоа не скопски туку македонски. Така, ако брзаме за влез во НАТО и прифаќаме разно-разни придавки ќе ни излезат кучињата (т.е. државата) слепи. А се си мислам дека остатокот од Македонија што не е Скопје не би сакал да се вика Скопје.

2 коментари | проблем? | категорија: Политика

Што е револуција?

пријавена од zborovi пред 2 години. (revolucija.org)

Интересни гледишта (за кого како) интересни објаснувања (за кого како) интересни информации (за кого како) и интересни заклучоци (за кого како). Воглавно интересно и информативно (за кого како, за жал, секако)

4 коментари | проблем? | категорија: Политика

Новиот светски поредок

пријавена од zborovi пред 2 години. (zborovi.info)

Филм што треба секој да го погледне. Лектирата се вика The Movie. Внимавајте, ќе испрашувам.

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Revolucija.org

пријавена од zborovi пред 2 години. (revolucija.org)

Зошто Револуција? Познато е дека влијанието на блогерите во функционирањето на општеството е се позначително. Меѓутоа исто така е познато дека 80% од блоговите се ѓубре поради кое страдаат и нечитани остануваат токму оние кои треба да бидат прочитани. Револуција е тука за да го промени тоа.

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Корисни Wordpress додатоци

пријавена од zborovi пред 2 години. (zborovi.info)

Обавезни додатоци за секој wordpress корисник.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Конечно!

пријавена од Внукот пред 2 години. (babamitrajanka.blogspot.com)

Мала реклама.

2 коментари | станала популарна пред 2 години | проблем? | категорија: Блогови

Македонија. Лидер во развојот на IT глупавоста

пријавена од zborovi пред 2 години. (zborovi.info)

Слушам од високи извори на Владата на државава ни наша напатена ќе сме станувале лидери во IT индустријата. За жал сеуште останавме држава која спроведува некоја нелогична и крајно неразбирлива интернет диктатура од причини познати на којзнае кој.

1 коментар | станала популарна пред 2 години | проблем? | категорија: Политика

Копи-Пејст Светло

пријавена од zborovi пред 2 години. (zborovi.info)

Секој корисник на компјутери е запознает со копи-пејст функцијата. Но дали сте слушнале за копи-пејст светло?

0 коментари | проблем? | категорија: Наука

Македонски Вордпрес Тим

пријавена од icko пред 2 години, 1 месец. (mkwordpress.wordpress.com)

Приклучете се за да ја развиваме оваа платформа, да преведуваме, да правиме теми, да си играме со Вордпрес наместо со петарди :)

8 коментари | станала популарна пред 2 години | проблем? | категорија: Блогови

113 десктоп слики

пријавена од zborovi пред 2 години. (zborovi.info)

113 десктоп слики за Вашиот десктоп.

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Кхм

пријавена од jofe пред 2 години, 1 месец. (zborovi.info)

Кхм

1 коментар | проблем? | категорија: Сешто