Инфо за zborovi

Корисник од:
2 март 2008
Пријавени статии:
50
Популарни:
3
Однос на популарност:
6%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот zborovi (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Македонија

пријавена пред 11 месеци, 4 седмици. (revolucija.org)

Јас како МАКЕДОНЕЦ барам да знам што точно е понудено и за што ние мислиме да правиме референдум? Како да гласам на референдум кога не знам информации. Сакам да знам за потпишување на што јас всушност гласам.

3 коментари | проблем? | категорија: Политика

Пријавете ја Вашата страница на преку 20,000 интернет пребарувачи

пријавена пред 12 месеци. (hostiraj.com)

Пријавете ја Вашата страница на преку 20,000 интернет пребарувачи како што се Google, Yahoo, MSN, Ask.

2 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Приказна за Обама

пријавена пред 1 година. (zborovi.info)

Приказната за Обама почнува многу оддамна иако историјата сега го запиша како првиот црнец претседател на САД. Но како Обама стана претседател? Како се случи црнец да седне во најмоќната фотелја во светот?

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Телеком

пријавена пред 1 година. (zborovi.info)

Телекомот кај нас долги години ја искористуваше монополската позиција за да не дојде до либерализација на пазарот. И сеуште го прави тоа. На запад, каде што се стремиме да одиме, имаше два случаи каде монопол беше казнет...

1 коментар | проблем? | категорија: Политика

Анти-???

пријавена пред 1 година. (zborovi.info)

Се прашувам зошто во Хрватска никој не го нападна претседателот поради анти-ЕУ политика затоа што изјави дека не им се брза за влез во ЕУ особено не им се брза во ситуација кога под притисок и уцени се обедуваат да извлечат решение за спорот со Словенија.

5 коментари | проблем? | категорија: Политика

Изгубени во преводот

пријавена пред 1 година. (zborovi.info)

Логиката на капиталистите кога ќе излезе книга која го критикува системот е сладенава: Сите капиталистички автори пишуваат за други некапиталистички држави, додека сите автори од некапиталистички држави пишуваат за своите држави.

1 коментар | проблем? | категорија: Сешто

Героски Highlites

пријавена пред 1 година. (zborovi.info)

Имајте во предвид дека овие се само од еден коментар на Героски напишани на кајмакот.

12 коментари | проблем? | категорија: Политика

Лојална конкуренција

пријавена пред 1 година. (zborovi.info)

Цените ќе пораснат, народот ќе осиромаши, владата ќе почне да собира данок. Се ќе си дојде на место. Исто како пред 10 години. И потоа пак…

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Слобода

пријавена пред 1 година. (zborovi.info)

Што е слобода? Постои ли систем во кој ќе владее апсолутна слобода? Некои викаат дека тоа е анархијата. Некои викаат дека тое е новиот „Проект Венера.“ Што е Zeitgeist? Фимови, системи, слободи, размислувања.....

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Бугарска пропаганда на македонска телевизија

пријавена пред 1 година. (zborovi.info)

Бугарската пропаганда стигна на македонска телевизија........ Дали е само случајност или има нешто повеќе. Почнува да ме боли глава. Не верувам во случајности. Ми доаѓа да викам. Македонијааааааааааааа….. разбуди сееееееееееееееееееееее!

24 коментари | проблем? | категорија: Политика

Сурова реалност

пријавена пред 1 година. (zborovi.info)

Зошто Македонија е ФИРОМ? Зошто македонецот е бугар? Кој е крив? Има ли излез? Што ја прави една држава држава, а еден народ народ? Сурова реалност. Не е за луѓе со слаб стомак.....

5 коментари | проблем? | категорија: Политика

Шпиц, колумни, колумнисти

пријавена пред 1 година, 1 месец. (zborovi.info)

Колумната, поточно памфлетот наречен колумна од тинејџерката Благица Иванова (несреќно) започнува со цитат од Саган. Цитатот оди вака: „Ако сакаш да направиш пита од јаболка прво треба да го создадеш универзумот.“ Потоа авторката наведува дека за многумина ова било неразбирливо, парадоксално...

1 коментар | проблем? | категорија: Сешто

Теорија за вокабуларот

пријавена пред 1 година, 1 месец. (zborovi.info)

Имам една теорија која се однесува на вокабуларот на луѓето која веќе оддамна сум ја поставил меѓутоа само еднаш сум ја напишал и тоа на форум. Теоријата е доста едноставна и оди вака: Личности што користистат софистицирани зборови се .....

1 коментар | проблем? | категорија: Наука

Универзитетски есеј за борба против плагијати….. Плагијат!

пријавена пред 1 година, 1 месец. (zborovi.info)

Универзитетот Јужен Илиноис имаше некои проблеми со плагијаторство и се реши да напише есеј за методи на борба против плагијаторство. Есејот содржеше интересен опис на плагијаторството што подоцна се покажа дека е (погодувате) плагијат.

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Индијана Џонс (младиот)

пријавена пред 1 година, 1 месец. (zborovi.info)

Младиот Инди е единствен филм/серија која освен што е забавна е и многу едукативна. Впрочем според мое мислење ова е наједукативниот филмски серијал некогаш направен.

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Избори

пријавена пред 1 година, 1 месец. (zborovi.info)

Незнам колку знаете ама Хитлер легитимно дојде на власт. Имаше избори и си победи човекот. Демагогија, ораторство и на крај фотеља. Како заврши неговата приказна сите знаеме.

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Граѓани за Европска Македонија

пријавена пред 1 година, 1 месец. (zborovi.info)

Пази ова, граѓанската иницијатива за Европска Македонија се борела за Македонија.

3 коментари | проблем? | категорија: Политика

Новиот закон за алкохолни пијалаци

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (zborovi.info)

Наместо „на здравје“ јас повеќе практикувам да наздравувам со „За арно, за убаво“ ама овој закон не е на арно а уште помалку е на убаво. Можеби општоприфатениот србизам „Живели“ повеќе одговара во оваа прилика.

8 коментари | станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? | категорија: Политика

Rapidshare.com политика

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (zborovi.info)

Најголемиот сајт за хостирање на датотеки www.RapidShare.com се реши на радикални промени.

3 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Ден на пешкирот

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (zborovi.info)

Во чест на Даглас Адамс

1 коментар | проблем? | категорија: Сешто