Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот zabrcanec, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Фрчко пак ќе го јаде

пријавена од woona пред 1 година, 2 месеци. (www.vecer.com.mk)

овој пат сосем оправдано, бар според мене. плус со шкара нема лабаво. "Од Судот ќе се побара да му изрече во стек и казна затвор од три години, бидејќи колумнистот покажува знаци на рецедивист во кривичната област." да се смееме или да плачеме.

9 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Вести

Murder mistery [video]

пријавена од zlochko пред 1 година, 2 месеци. (www.youtube.com)

28 минутен документарец за брат Љубе и убиствата во Раштански лозја од англиска продукција. Woona само што го откопа, сеуште не сум го гледал.

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Политика

Бог се симна на земјата

пријавена од zabrcanec пред 1 година, 2 месеци. (golemataslika.crnaovca.mk)

Слободан Томиќ го симна Бог оти Гласот на народот така му кажал.

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Послушна "иднина"

пријавена од zabrcanec пред 1 година, 3 месеци. (golemataslika.crnaovca.mk)

Кратки видео елаборати за проблемот на македонската младина наречен полтронство, послушност, корумпираност, умилкување...

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Дали македонските студенти го бараат невозможното?

пријавена од zabrcanec пред 1 година, 3 месеци. (golemataslika.blogspot.com)

ТВ прилозиве говорат за 2 важни студентски настани кои деновиве ја разбрануваа младинската мисла и севста за студентски права и студентска слобода. Го бараат ли студентите во Макдонија невозможното или ова е само еден скромен чекор пред повторно да бидат замолчени? Имаат ли свој заштитник?

18 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Политика

Слободна Студентска Мисла

пријавена од dasaf пред 1 година, 4 месеци. (slobodnastudentskamisla.blogspot.com)

Иницијатива за организирање на Студентски говори, како реакција на непродуктивната манифестација „Ораторска вечер“ на Правен

1 коментар | проблем? | категорија: Блогови

Данок на „небрак“

пријавена од kuzevski пред 1 година, 4 месеци. (qzevski.blog.com.mk)

Предлог амандмани на Баждарџијата за можниот закон за оданочување на немажени/неоженети.

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Политика

PhotoMine: Best Friends

пријавена од kuzevski пред 2 години, 7 месеци. (minephotos.blogspot.com)

Се надевам дека не ве спамирам со тоа што сам ќе си пријавам запис. Ова е една од фотките која се наоѓа на мојот фотоблог. Имав грижа на совест додека ја создавав и уште имам, ама сакав да ја споделам.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Амандмани за подобро високо образование

пријавена од kuzevski пред 2 години, 9 месеци. (mof.org.mk)

Ако се истуркаат амандманиве сигурно законот ќе биде подобар, а и конечно ќе се создадат услови за ефикасно студентско образование.

7 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Вести