Инфо за zabrcanec

Корисник од:
22 јуни 2007
Пријавени статии:
3
Популарни:
3
Однос на популарност:
100%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот zabrcanec (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Бог се симна на земјата

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (golemataslika.crnaovca.mk)

Слободан Томиќ го симна Бог оти Гласот на народот така му кажал.

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Послушна "иднина"

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (golemataslika.crnaovca.mk)

Кратки видео елаборати за проблемот на македонската младина наречен полтронство, послушност, корумпираност, умилкување...

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Дали македонските студенти го бараат невозможното?

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (golemataslika.blogspot.com)

ТВ прилозиве говорат за 2 важни студентски настани кои деновиве ја разбрануваа младинската мисла и севста за студентски права и студентска слобода. Го бараат ли студентите во Макдонија невозможното или ова е само еден скромен чекор пред повторно да бидат замолчени? Имаат ли свој заштитник?

18 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Политика