Инфо за woona

Корисник од:
11 април 2007
Пријавени статии:
66
Популарни:
50
Однос на популарност:
75%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот woona (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Општа преоптовареност од сè

пријавена пред 6 месеци. (okno.mk)

Овде не функционира ништо.

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

По Богородица, уште едно чудо

пријавена пред 8 месеци, 2 седмици. (www.okno.mk)

На фамилијата Петревци сега веројатно деновите ќе им бидат уште посреќни

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Неомакедонизам

пријавена пред 9 месеци, 3 седмици. (okno.mk)

најновиот текст у окното, одамна не сум се линкал сам себе

1 коментар | проблем? | категорија: Наука

Југословенското минато и потребата од итно помирување

пријавена пред 11 месеци. (www.okno.mk)

на 2 милиона луѓе, секој во потесното или поширокото свое семејство и опкружување, ќе најде минимум еден кодош и минимум еден кодошен - до таму се протега темната страна на комунизмот – да не дозволиме таа помрачина да нè изеде и нас

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Перспективите на македонската неразумност.

пријавена пред 11 месеци, 3 седмици. (www.okno.mk)

инспирирано од духот и гробницата на Александар и поповите и слично

0 коментари | станала популарна пред 11 месеци, 3 седмици | проблем? | категорија: Култура

Еволуција во обратна насока

пријавена пред 1 година, 1 месец. (razvigormk.blogspot.com)

Придонесувам со неколку идеи за слични апликации за кои има побарувачка на македонскиот и околните пазари, а може да се употребат и како основа за оние фотографски скаламуции нацртани на картон или даски, со дупка за вметнување на главата [сликите се од Александар и Букефал :))))]

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Забава

Македонците и пандите

пријавена пред 1 година, 1 месец. (jasnesumjas.blogspot.com)

Не, авторот не кажува дека Македонците настанале од пандите :) за ебење е поише (многу сељачки се изразив)

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Политика

Примарен извор од тоа што го кажа Грујо во Минхен

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (www.youtube.com)

видео снимка од тоа што Грујо го кажува, на англиски (негде го има некој пријавено ко вест). интересно е да се види како премиерот зборува англиски, секако :)

8 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Вести

Љубе не е више рунтав семакедонец

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (www.b92.net)

“Ne slažem se sa nekim potezima premijera Gruevskog, ali ono što me najviše zabrinjava je njegovo insistiranje na antičkim korenima Makedonaca. Ova arijevska teorija nam uopšte nije potrebna“, smatra on.

17 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Политика

45.000 Македонци у Бразил

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (en.wikipedia.org)

статијава на википедија (со цитат со све) вика дека у бразил имало 45.000 луѓе со потекло од македонија. ијааа

16 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Новата фунција на Александар и можностите на една “антиквизација”

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (vuna.info)

сум се распишал

9 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Наука

Љубчо Георгиевски дава интервју за А2

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (a1.com.mk)

И пак се потврдува тезата дека кур не го боли.

15 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Политика

Операцијата успешна, пациентот почива во мир

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (www.a1.com.mk)

Македонските студенти кои во Брисел бараа укинување на визниот режим биле задржани на аеродром во Белгија и не им дозволувале да летаат за Софија бидејќи немале бугарски визи во пасошите.

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Вести

Го знам Персеј лично главом и брадом (нема брада)

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (twitter.com)

Ништо посебно, само се фалам

3 коментари | проблем? | категорија: Вести

Рунтава семакедонштина плус езотерија

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (eden.com.mk)

мистика, езотерија, македоноиди, генетика, теории на заговор, цел портал да го ебам

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Забава

Фрчко пак ќе го јаде

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (www.vecer.com.mk)

овој пат сосем оправдано, бар според мене. плус со шкара нема лабаво. "Од Судот ќе се побара да му изрече во стек и казна затвор од три години, бидејќи колумнистот покажува знаци на рецедивист во кривичната област." да се смееме или да плачеме.

9 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Вести

Љубчо Георгиевски за градоначалник на Скопје

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (www.forum.com.mk)

Љубчо Георгиевски ќе се кандидира за градоначалник на град Скопје на претстојните локални избори на 22 март како кандидат на ВМРО – Народна партија. Поранешниот премиер и претседател на ВМРО – ДПМНЕ, претседател во сенка на ВМРО – Народна партија се враќа на политичката сцена по пет годишнина пауза.

23 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Вести

Рунтава семакедонска карта на светот

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (vuna.info)

и треба доработка, застарена е (октомври 2008)

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Наука

Најхејтерскиот наслов ever и наци-like промоција

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (www.makedonskosonce.com)

"Кваво досие: арнаутскиот гего-мирдитски разбојнички тероризам во македонските земји 1700-2002" од Петар Поповски. За ликов дознав прошла недела (петок вечер прајмтајм беше на МТВ1, кажуваше како не постојат Хелени) и дека Македонците се божји народ. (коа сме почнале со рунтава семакедонштина више)

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Забава

Рунтава семакедонштина

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (www.youtube.com)

у средината на клипот се обраќа господ и вика дека од македонците почнала белата раса..

12 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Забава