Инфо за whiteeagle

Корисник од:
11 април 2007
Пријавени статии:
30
Популарни:
16
Однос на популарност:
53%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот whiteeagle (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Виц на денот

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (mytumblelog.co.cc)

Извадено од денешната Нова Македонија.

4 коментари | проблем? | категорија: Забава

Молба за помалку политика на Кајмакот

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (kajmakot.softver.org.mk)

Најискрено, ве молам од се срце да пријавувате помалку политички приказни или барем да направите индивидуално подесување за да некои категории да можат да се исклучат од гледање на насловна страна (како Digg). Смачено ми е од политика. Линкот е за да пријавите некоја статија што не е политичка :)

7 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Вести

До каде достигнува глупавоста на Македонците...

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (tehnologija.com.mk)

... тоа е неверојатна работа... (линкот води до запис на форум за „мислењата за новите компијутери[sic] на училиште“)

3 коментари | проблем? | категорија: Технологија

PyRoom текстуален едитор

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (miladinoski.trap17.com)

Се разликува по тоа што се пушта на цел екран, за да ги покрие сите работи што можат да ви одвлечат внимание (email, IM итн..)

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Како изгледа компјерот на еден Gentoo корисник

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (img.photobucket.com)

Страшно!

3 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Состојбата со компјутерите за секое дете...

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (miladinoski.trap17.com)

Има и слики :)

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Gnome Blog - Аплет за блогирање од Gnome

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (miladinoski.trap17.com)

Gnome Blog е едноставен аплет кој што може да се користи за пишување на вашите блог записи на повеќе сервиси. Изгледа многу едноставно, но е и воедно многу функционален.

13 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Заев аболициран!

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (www.a1.com.mk)

Шефот на државата, Бранко Црвенковски, ги помилува градоначалникот на Струмица Зоран Заев и неговите петмина соработници. Зоран Заев ја прифатил одлуката под изговор дека останатите 5 обвинети биле во лоша психо-физичка состојба.

15 коментари | станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? | категорија: Политика

„Драјвел“ - ГНУ/Линукс програма за блогирање

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (miladinoski.trap17.com)

Драјвел е програма за блогирање на LiveJournal, Wordpress и MovableType наменета за ГНУ/Линукс корисниците

1 коментар | проблем? | категорија: Технологија

Преглед на веб-прелистувачите

пријавена пред 1 година, 12 месеци. (miladinoski.wordpress.com)

Преглед на повеќето од особините на популарните веб прелистувачи на денешницата

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија