Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот webcrawler, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

WWW.BORG.MK

пријавена од starchild пред 1 година, 9 месеци. (www.borg.mk)

nov search engine za MK. generalno slichni rezultati so nabu, bidejkji edniot od avtorite na nabu, prof. Igor Trajkovski koj raboti vo Google, navodno zaminal od nabu i go zapocnal ovoj proekt. interfejsot e podobar od nabu i e pobrz. isto taka slikite se porelevantni.

1 коментар | проблем? | категорија: Технологија

Конечно и "Гугл" вести за Македонија

пријавена од starchild пред 1 година, 9 месеци. (time.mk)

http://time.mk ги чита сите извори на вести од македонија, весници и телевизии кои имаат веб страници. Потоа детектира кои се на иста тема и ги рангира во зависност од популарноста и колку се вестите нови. корисничкиот интерфејс треба малку да се подобри, но како за прва драфт верзија е одлично.

13 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Технологија