Инфо за vordan1

Корисник од:
5 јануари 2009
Пријавени статии:
2
Популарни:
1
Однос на популарност:
50%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот vordan1 (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

ВМРО-ДПМНЕ: На Црвенковски му одговараме со колумна на Фрчковски

пријавена пред 1 година, 1 месец. (www.netpress.com.mk)

” Ја забележавте ли, драги мои, „бистроќата“ во изјавата на нашиот претседател Б. Црвенковски, кога дојден од Атина заклучи во микрофон дека „...Грците не' уценувале за името...“??!! Па дали „је то могуче“, па „није ваљда“?

18 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Политика

Конечно: Имаме прва јавна корупција на новинари во Македонија!

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (www.vecer.com.mk)

Новинарите ќе работат во телевизијата и весникот на Велија Рамкоски А1 и Време, во Утрински весник, Алфа ТВ на Фершед, потоа во Алсат, Ера, Канал 77, Лајм, Менада од Тетово и Тера од Битола

9 коментари | проблем? | категорија: Политика