Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот vojdan, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Докази кои укажуваат за ледени периоди на Марс

пријавена од vojdan пред 1 година, 11 месеци. (tehnologija.com.mk)

Се повеќе информации за минтото на најмистериозната планета..Марс, можно ли е да имало живот во минатото? За сега едно е сигурно Марс претрпел огромни климатски промени.

0 коментари | проблем? | категорија: Наука

Windows XP SP3 достапен за превземање

пријавена од vojdan пред 1 година, 11 месеци. (tehnologija.com.mk)

Конечно финална верзија на Windows XP SP3....

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? | категорија: Технологија