Инфо за vojdan

Корисник од:
24 април 2008
Пријавени статии:
18
Популарни:
3
Однос на популарност:
16%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот vojdan (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Windows 7 ќе има шест изданија

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (tehnologija.com.mk)

Насловот кажува се ....

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Google Drive наскоро

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (tehnologija.com.mk)

GDrive ќе биде новиот сервис на Google кој ќе треба да овозможи онлајн складирање и пристап до податоци.

3 коментари | проблем? | категорија: Технологија

AMD гo исфрли Catalyst 9.1

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (tehnologija.com.mk)

За сите фанови на AMD еве ги и најновите драјвери за речиси сите АTI/AMD графички картички

4 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Јапонците си создадоа сопствен "робокоп"

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (tehnologija.com.mk)

Внимание. Не се приближувајте... робокап чувар :)

1 коментар | проблем? | категорија: Технологија

Nvidia ги исфрли мобилните GeForce 9XXX серии

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (tehnologija.com.mk)

Можеби не станува збор за којзнае колку помоќни интегрирани графички решенија но барем имаат поддшка за Hybrid SLI. Ова значи дека нема да се нервираме со слабите интегрирани графички чипови, туку на сцена стапуваат лаптопите со дополнителни дискретни графички картички...

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

"Jurassic Park" реалност во иднина?

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (tehnologija.com.mk)

Клонирањето на изумрените животински видови е долго време сон на научниците. Уште повеќе, откако филмот Jurassic Park во 90-тите ја украде имагинацијата на јавноста.....

0 коментари | проблем? | категорија: Наука

Google сеуште крал на пребарувањето

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (tehnologija.com.mk)

Google и овој месец е убедливо прв со 62% остварени пребарувања, ова ја покажува ограмната доминација на овој пребарувачки сервис. Следуваат Yahoo, Microsoft....

3 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Највисока фреквенција на DDR-3 Corsair Dominator модул

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (tehnologija.com.mk)

За сите хардкор оверлокери > погледнете ја фреквенцијата на модулов, страшно. Значи Dominator се стварно луди мемории.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Firefox 3RC1 достапен за превземање

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (tehnologija.com.mk)

Првиот кандидат од популарниот пребарувач Firefox 3, конечно е достапен за превземање. Firefox 3 е достапен на вкупно 45 јазици.

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 10 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Руски инжинери дизајнираат уред со мозочна контрола

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (tehnologija.com.mk)

Руски истражувачи заедно со Јужниот Федерален Универзитет работат на мозочно-контролиран шлем кој ќе овозможи интеракција на луѓето со нивните компјутери користејќи ја моќта на мислите....

1 коментар | проблем? | категорија: Технологија

Првиот човек на Nvidia жестоко го критикува Intel

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (tehnologija.com.mk)

Препукувањата меѓу Nvidia и Intel продолжува, може ли едната од овие компании да биде нокаутирана?....море нашле па зашле ја викам:)

1 коментар | проблем? | категорија: Технологија

Детектиран Malware во плагин за Firefox

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (tehnologija.com.mk)

Среќа то незнам виетнамски, сум се куртулил :)

5 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Мемристорoт наскоро ќе биде реалност

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (tehnologija.com.mk)

Новиот фундаментален елемент на електрониката конечно е креиран, после првичните теорестски најави од 1971 година, кога Leon Chua со својот тим од Berkli универзитетот ги истражувал можностите кои еден ваков елемент би ги донел....

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Мобилните телефони штетни по дланките?

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (tehnologija.com.mk)

Уште кога станаа популарни првите мобилни телефони на пазарот, истражувачите се обидуваат да најдат врска помеѓу радијацијата која ја емитуваат и состојбите на рак на мозокот.

1 коментар | проблем? | категорија: Технологија

Microsoft со решение за поеднаставна размена на податоците

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (tehnologija.com.mk)

За да ја олесни комунукацијата во безжичниот свет, Microsoft најави нов софтвер наречен Live Mesh за поеднаставна размена на податоците.......

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Решена мистеријата за супермасивните црни дупки

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (tehnologija.com.mk)

Докажувањето на теоријата за сумермасивните црни дупки претставуваше проблем се до сега. Alan Marscher од Универзитетот во Бостон уверува дека конечно имаат цврсти докази за овој феномен и доволно докази за докажување на досегашните претпоставки....

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? | категорија: Наука

Докази кои укажуваат за ледени периоди на Марс

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (tehnologija.com.mk)

Се повеќе информации за минтото на најмистериозната планета..Марс, можно ли е да имало живот во минатото? За сега едно е сигурно Марс претрпел огромни климатски промени.

0 коментари | проблем? | категорија: Наука

Windows XP SP3 достапен за превземање

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (tehnologija.com.mk)

Конечно финална верзија на Windows XP SP3....

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? | категорија: Технологија