Инфо за vjh

Корисник од:
18 јануари 2008
Пријавени статии:
7
Популарни:
0
Однос на популарност:
0%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот vjh (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

yuiktijtf

пријавена пред 2 години. (www.a1.com.mk)

gfgf

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

стрес

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (www.idividi.com.mk)

Стресот е секојдневие. Спречи го колку мозеш.

1 коментар | проблем? | категорија: Сешто

тест за мажите

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (a1.com.mk)

Конечно!

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

лага

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (a1.com.mk)

Често лажеме за другиот да се чувсвува подобро.

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Нови докази за матен бизнис на гувернерот Гошев

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (a1.com.mk)

Чисти раце!!!????

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

игри без граници

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (janimak.blog.com.mk)

Само што почна да ни ја пееш вистината и замина! Зошто???

1 коментар | проблем? | категорија: Блогови

Скулптура со ликот на Тоше Проески

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (www.a1.com.mk)

Боженствениот лик на Тоше, засекогас ќе остане во срцето на секој Македонец.

0 коментари | проблем? | категорија: Култура