Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот viktor, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Ајнштајн се врати...

пријавена од onlythecreative пред 1 година, 9 месеци. (www.solipamet.com)

За да види едно нешто!

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? | категорија: Забава

Гласајте за опција за „Закопување“ на постови на Кајмакот

пријавена од gemidjy пред 2 години. (blog.gemidjy.info)

Еве, ако содржинава ја изгласаме со 15 гласа, Глиша како татко на Кајмакот да ја реализира идејата за закопување на постови кои на читателите не им се допаѓаат.

21 коментари | станала популарна пред 2 години | проблем? | категорија: Технологија

Помогнете во локализацијата на Ubuntu на македонски

пријавена од Арангел пред 2 години. (ufo.linux.net.mk)

Ubuntu е оперативниот систем што ќе се користи во сите македонски средни и основни училишта, на компјутерите што ги купи владата на РМ како дел од проектот „Компјутер за секое дете“. Помогнете и вие да се осигураме дека нашите деца ќе имаат можност да се образуваат со помош на софтвер на македонски.

9 коментари | станала популарна пред 2 години | проблем? | категорија: Сешто

ПРЕДЛОГ - 17ти Октомври, Ден на Жалост

пријавена од speculatio пред 2 години, 5 месеци. (observationsfrommacedonia.blogspot.com)

Нашиот Тоше заслужи барем толку.

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 5 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Нека не биде заборавен

пријавена од icko пред 2 години, 5 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

Не знам… никогаш не го слушав ниту сум му бил на концерт, но секогаш викав: Тошка е еден добар изведувач, со одличен глас, но не е музичар, но многу го почитувам заради неговата хуманост

3 коментари | станала популарна пред 2 години, 5 месеци | проблем? | категорија: Вести

Загина Тоше Проески

пријавена од viktor пред 2 години, 5 месеци. (www.index.hr)

Утрово околу 6 часот и 30 минути на автопатот Загреб - Липовац, на 2 километри од клучката во Нова Градишка, во судар на неговиот џип VW Tuareg со камион почина Тоше Проески ...

11 коментари | станала популарна пред 2 години, 5 месеци | проблем? | категорија: Вести

Дали е можна промена?

пријавена од icko пред 2 години, 11 месеци. (icko.blog.com.mk)

Прашање до најголемиот македонски блог сервис, дали е можна опција за користење на Вордпрес на нивниот сервис...

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Технологија