Инфо за viktor

Корисник од:
15 мај 2007
Пријавени статии:
1
Популарни:
1
Однос на популарност:
100%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот viktor (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Загина Тоше Проески

пријавена пред 2 години, 5 месеци. (www.index.hr)

Утрово околу 6 часот и 30 минути на автопатот Загреб - Липовац, на 2 километри од клучката во Нова Градишка, во судар на неговиот џип VW Tuareg со камион почина Тоше Проески ...

11 коментари | станала популарна пред 2 години, 5 месеци | проблем? | категорија: Вести