Инфо за vikt0r

Корисник од:
27 септември 2008
Пријавени статии:
23
Популарни:
13
Однос на популарност:
56%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот vikt0r (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Петиција за Манаки

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (www.petitiononline.com)

Браво за http://www.konzuli.com

10 коментари | проблем? | категорија: Вести

Звук на сол

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (www.solipamet.com)

После маглевиот воз (http://www.solipamet.com/2008/09/maglev-voz-igrachka/) ова вреди да се пријави.

0 коментари | проблем? | категорија: Наука

Лимуксика = уметноста на создавање и снимање Музика на Линукс

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (vm.blog.com.mk)

Како што можев да укапирам типот се занимава со правење на музика исклучуво користејќи ГНУ/Линукс. Браво!

20 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Технологија