Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот vikt0r, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Како да ја заштитите Вашата приватност?

пријавена од MetalGear пред 1 година, 4 месеци. (debagiraj.com)

Според Член 25 од Уставот на Република Македонија, На секој граѓанин му се гарантира почитување и заштита на приватноста на неговиот личен и семеен живот, на достоинството и угледот.Ова се однесува и на Вашите онлајн активности.

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Технологија

"Лугархија" Број 02, ноември 2008

пријавена од vikt0r пред 1 година, 4 месеци. (ezine.lugola.net)

Речено, сторено.

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Свенерик доаѓа во Македонија

пријавена од freak пред 1 година, 4 месеци. (bujinkan.org.mk)

Големиот нинџа мајстор шихан Svenerik Bogsate на семинар во Македонија

2 коментари | проблем? | категорија: Спорт

Joomla 1.5.8 [Wohnaiki] на Македонски.

пријавена од strumjan пред 1 година, 4 месеци. (top.net.mk)

Најважно, барем за нас, е тоа што од оваа верзија Македонскиот јазик е дел од официјалната постапка при инсталирање на Џумлата.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Мојата дипломска

пријавена од ta4ka пред 1 година, 4 месеци. (www.ilovethismusic.com)

Поентата на сајтов е да најдете нова музика за слушање. Пишете коментари што мислите.

23 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Интел инсајд

пријавена од vikt0r пред 1 година, 4 месеци. (www.vecer.com.mk)

... биле презентирани детали во врска со зголемување на квотите на студенти по информатичка технологија... ЧПП на жалосни студенти по ИТ во МК: Професоре како да го инсталирам C? Професоре кај можи да се најди C? Има некој C да ми дај да го инсталирам ќе му го вратам?

2 коментари | проблем? | категорија: Технологија

WebMD: Вашиот онлајн доктор

пријавена од Damjaan пред 1 година, 5 месеци. (it.com.mk)

Корисен вебсајт и алатка за информации поврзани со вашето здравје.

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Чекајќи го ИНФОКОМ...

пријавена од Damjaan пред 1 година, 5 месеци. (it.com.mk)

Во пресрет на овогодинешниот, 14-ти по ред ИНФОКОМ, се наметнуваат две прашања - што се случува со ИНФОКОМ – на што се должи константниот пад и тонењето на единствената манифестација од ваков вид кај нас? Дали овогодинешниот ИНФОКОМ ќе блесне со некогашниот сјај или ќе се загуби во сивилото на...

6 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Технологија

DRM технологија на PDF дело

пријавена од whiteeagle пред 1 година, 5 месеци. (miladinoski.trap17.com)

... и како да се избегне

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Моја Медицина

пријавена од Spartak пред 1 година, 5 месеци. (mojamedicina.com.mk)

Одличен сајт за кој мислам дека секој еден треба да го разгледа. Мислам дека е единствен од овој тип на Македонски јазик.

16 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Од извори блиски до Фејсбук

пријавена од strumjan пред 1 година, 5 месеци. (komunikacii.net)

Просто да не веруваш дека некој од промена на статус на Фејсбук направил „новинарска“ вест или пак прилог.

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Вести

Топ 10 ски центри

пријавена од Igorce пред 1 година, 5 месеци. (zdravo.com.mk)

Еве ги светските топ 10 ски центри

2 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Супер, сега има и правопис.

пријавена од vikt0r пред 1 година, 5 месеци. (www.365.com.mk)

Во инстант речникот на 365.com.mk е додаденаи опција за правопис.

7 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Барак Обама и ИТ

пријавена од Damjaan пред 1 година, 5 месеци. (it.com.mk)

Во вторник 23 часот источно-централно време во САД, 5 часот наутро среда во Македонија, Барак Обама беше изгласан за претседател на САД. Светот го одбележа денот како историски. Првпат на телевизија се презентираше холограм технологијата.Прв пат интернетот одигра главна улога во изборите.

7 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Што ако другите победат?

пријавена од kotle пред 1 година, 5 месеци. (on.net.mk)

Веќе видено на Он.нет ама се убив од смеење.

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Забава