Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот vikt0r, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Револуција во Грција

пријавена од gemidjy пред 1 година, 4 месеци. (vuna.info)

Откровението на Вуна.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Политика

Доживотна пензија за ракометарките

пријавена од vikt0r пред 1 година, 4 месеци. (makfax.com.mk)

Браво!

9 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Вести

markovski kristijan

пријавена од kikomarkovski пред 1 година, 4 месеци. (www.a1.com.mk)

emisiite vi se mnogy ybavi

6 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Забава

Алоо Microsoft Македонија!?!?

пријавена од Damjaan пред 1 година, 4 месеци. (it.com.mk)

Повеќе од 15 часа сајтот на Microsoft Македонија наместо досегашните содржини во левото мени го содржи неколку пати зборот "Tatabon", иаку линковите сеуште се валидни и поврзани со внатрешните содржини на сајтот. Дали се работи за досредување на сајтот или пак microsoft.com.mk е хакиран?

17 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Nokia N97

пријавена од Delicon пред 1 година, 4 месеци. (vecerva.com.mk)

Nokia го престави својот нов мобилен телефон со кој на пазарот ќе може достојно да се натпреварува со конкурентите, iPhone, Google G1 и BlackBerry Storm...

2 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Firefox Surpassing 50% Market Share in More Regions

пријавена од gdamjan пред 1 година, 4 месеци. (autological.wordpress.com)

кои regions? (after the break)...

6 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Технологија

ИТ.МК: Онлајн припејд надополнување и пријавување

пријавена од Damjaan пред 1 година, 4 месеци. (it.com.mk)

ВИП воведува онлајн надополнување на препејд кредит, а Агенцијата за вработување онлајн систем за пријавување вработени/невработени. Повеќе детали + коментар.

9 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Бегалецот од ресторанот го пронашол на Фејсбук

пријавена од razvigor пред 1 година, 4 месеци. (www.mladiinfo.com)

Ова е нешто како обратен герила маркетинг...

1 коментар | проблем? | категорија: Вести

10-те најжешки моменти на Џесика Алба

пријавена од глиша пред 1 година, 4 месеци. (www.crnobelo.com)

.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Вински паб во Скопје

пријавена од kzograf пред 1 година, 4 месеци. (utrinski.com.mk)

Во чаршија е, супер идеја е.

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Вести

Бонет (бооооо нет)

пријавена од vikt0r пред 1 година, 4 месеци. (i37.tinypic.com)

Прилепскиот кабелски оператор и интернет провајдер освен услугите од телекомуникацискиот дел нуди и ... видете на сликата десно. Не е малце лејм ова?

5 коментари | проблем? | категорија: Вести

Образованието невозможно за лицата со посебни потреби

пријавена од razvigor пред 1 година, 4 месеци. (www.a1.com.mk)

22-годишниот Милан Браздов боледува од церебрална парализа. Завршил основно образование. И покрај желбата да продолжи со школување во средно, тоа било невозможно.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Вести

ЦРНА ОВЦА - ЗАТВОРЕНИОТ КРУГ НЕ НОСИ ПРОГРЕС

пријавена од ribaro пред 1 година, 4 месеци. (mecetousko.blog.com.mk)

На блогосферава и кај блог пишувачите има една нова тенденција на групирање. Оформена е платформата ЦРНА ОВЦА

7 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Блогови

пронајдов ОГРОМЕН bug на Google

пријавена од zlochko пред 1 година, 4 месеци. (digg.com)

...и сето тоа поради погрешен спелинг. :)

6 коментари | проблем? | категорија: Забава

Југоносталгија, Југословени, југословенско малцинство?

пријавена од dasaf пред 1 година, 4 месеци. (vuna.info)

Југословени од цела бивша Југославија - обединете се!

9 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Сешто